A TIPO CSALÁD EGYRE MERÉSZEBB                 
Itt az ideje, hogy új utakat fedezz fel és ehhez megtaláltad a tökéletes társat: az új Tipo Cross-t.

Tipo modellek már
5.999.000 Ft-tól, 5 év garanciával.*


 
/
ÁLLJ ÁT A CROSS OLDALRA
Amikor új utak felfedezéséről van szó, minden a hozzáállásról szól. Meg a felszerelésről. Jó híreink vannak: az Új Tipo Cross mindkét területen erős! Az összetéveszthetetlen új Naranccsárga színtől kezdve az újratervezett lökhárítókon és ködlámpákon át a jégmatt tetősínekig, valamint az oldalsó szoknyákig és védőlemezig minden a te igényeidet szolgálja.
A Cross egyedi stílusával és teljesen LED-es fényszóróival készen áll rá, hogy oda vigyen, ahová csak akarod.
SZABADON, MÉGIS ÖSSZEKÖTTETÉSBEN
A 7”-es Color Cluster kijelzőn minden utazásodat és a hozzá kapcsolódó információkat is színesben láthatod. Az új 10.25”-es Infotainment rendszer az érintőképernyős rádióval teljesen új fedélzeti élményt nyújt ami a zenét és a navigációt illeti. A vezeték nélküli telefontükrözéssel könnyeben csatlakoztathatod okostelefonodat, mint valaha. Tehát hívásokat indíthatsz, üzeneteket küldhetsz és még sokkal többet is anélkül, hogy levennéd a szemedet az útról. Ráadásul az új, vezeték nélküli töltőnek köszönhetően telefonod mindig kapcsolatban és töltve marad.
EGY TIPO MINDENKINEK!
Az új Tipo Cross nem az egyetlen hírünk: az egész Tipo család tele van meglepetésekkel. Itt van például az Új Tipo City Cross, melyben izgága lélek találkozik egy kis Cross inspirációval, vagy a Life család, mely három verzióban érhető el: Tipo, City Life és Life. Válaszd a ferdehátú, kombi vagy szedán típust, hogy a családi és mobilitási igényeket is egyrántkielégítsd! A jobb teljesítményt a megújult motorkínálatunk biztosítja: 1.0-ás 100 LE-s benzines motor, valamint 1.3-as 95 LE-s és 1.6-os 130 LE-s dízelmotorok, melyek hatékonyabbak és kevésbé szennyezőek.
/
5 ÉV GARANCIÁVAL

 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

 
A 'videóhívás' kiválasztása után a márkakereskedés felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az otthonából is kényelmesen átélhesse a bemutatóterem élményét!
*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez. GARANCIA: 2+3 év / 100 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. Vegyes átlagfogyasztás: 4.6-5.8 l/100km; CO 2 -kibocsátás: 183-200 g/km. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok.Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az ajánlat a Tipo felszereltségű szedán modellre vonatkozik. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó
illusztráció.